Ballerina Silhouette Illustration
Ballerina Silhouette Illustration

Planet - Living - AI - Inspiration

4-dages kursus, hvor du træner

at skabe bedre tid med dig selv, naturen og andre mennesker

Comic Effect Shape

Kom med!

hand plant icon

connect med naturen

health

helt frisk - hele livet

Brain Tech Ai Icon Oultine

brug tech til din fordel

Ikigai Diagram Icon

inspiration til livsglæde

også i et stærkt fælleskab.


TILMELD DIG VORES

PLAII-MAIL

Inspiration trainer

Cæcilia Nilsson - Ledelsesrådgiver


Cæcilia er en dygtig underviser og leder med et dybt engagement i sit arbejde og de mennesker hun hjælper.

Hun er ikke bange for at give et kærligt "los i nos" med et smil, eller at tilbyde en støttende arm, når det er nødvendigt.


Cæcilia har sat sig grundigt ind i konceptet om Ikigai, en japansk filosofi, der centrerer sig om at finde livets formål gennem foreningen af det, man elsker, det man er god til, det verden har brug for, og det man kan blive betalt for.

Cæcilia tror på, at den bedste måde at lære og udvikle sig på, er ved at forstå og omfavne vores kerneværdier og passioner (gerne i flertal).

Det handler om “retten til at være dig”.


Hendes tilgang er en sjælden kombination af intellektuel skarphed, emotionel intelligens og en dybfølt passion for at hjælpe andre med at finde og følge deres hjerte. Hendes bidrag til ethvert kursus er uvurderligt, ikke kun for den viden hun formidler, men for den inspiration hun er, og de liv hun rører.


Steffi Ibsch - Natureexperience

Steffi er naturen i menneskelig form.

Hun har stærke rødder og er solidt forankret i den jyske muld. Hun er livsnyder i ordets mest positive forstand og er indbegrebet af ’walk the talk’.


Hun drømmer om, at du altid husker at have naturen med i dine tanker og handlinger og at du er bevidst om at uden samspil med naturen, både den ydre og din indre, er vi ingen ting.


Steffi vil dig altid det bedste og vil gøre hvad der skal til, så du blomstrer og trives.

Hun kender den uvurderlige værdi, der ligger i at gøre noget for andre.


Hun elsker at lege med ord og billeder og fortrylle dig kære læser, så du med lethed finder den aktivitet, der vil berige din dag i samspil mellem dig og naturen.


Nature trainer

AI trainer

Maria Skjærven - AI Trainer

Maria er et ordentligt og meget imødekommende menneske og når du møder Maria, føler du dig set og lyttet til.


Maria vil åbne dine øjne for, hvordan du kan få glæde af dem i din hverdag, samt hvordan de vil være med til at skabe muligheder for dig både personligt og professionelt.

Sammen med Maria kan du stille spørgsmål som "findes der regenerativ AI?", "hvordan giver AI os superkræfter?" eller "hvad skal der til, for at jeg kan arbejde mindre ved hjælp af AI?"


Maria’s evne til at se ind i fremtiden med en positiv vinkel, giver dig mulighed for at forestille dig et holistisk verdenssyn for mennesket og AI.


Hun er din personlige chatgpt, hvor hendes menneskelige side bliver din styrke, og hendes dybe faglige viden bliver dit fundament.


Siff Holst - Helt frisk hele livet


Siff er et yderst aktivt menneske med en utrolig stor viden om alt der handler om kost, tanker og motion!


Hun er villig til at gøre, hvad der skal til for at få Danmark fri af Diabetes inden 2050 og gerne før. Hun er nemlig meget vidende om blodsukkerets effekt på vores humør, overskud og sundhed.


Siff er aktiv på forhindringsbanen flere gange om ugen og er mere stærk og smidig end de fleste der er langt yngre end hende. For som hun siger ”Alder er bare et tal” og det er faktisk muligt at være Helt frisk hele livet.


Med stor entusiasme, motivation og empati formår hun at møde dig, der hvor du er og hjælper dig til at definere og nå dine mål. Siff giver dig også de nødvendige redskaber til dig der vil være frisk og aktiv hele livet.

Living trainer

Er der andre ting, som du mangler at få svar på, er du velkommen til at kontakte os på

kontakt@plaii.dk eller smid os en sms, så ringer vi dig op.


Steffi: +45 23 89 70 60 - Siff: +45 53 25 44 20

Maria: +45 21 73 09 41 - Cæcilia: +45 27 20 39 13

Follow Us Icon
camera
Tiktok Sound Icon